Loading...

Hotel Görürgöz

Hotel Görürgöz

This project consists of the design of public areas such as the reception, lobby and restaurant of a hotel planned for a very special rocky area in the village of Mustafapaşa. The project is located in an extraordinary valley uncovered during the cleaning of an urban archaeological site in the village. It comprises three reinforced concrete structures on a 350 m2 lot.
The project concept places all the rooms of the hotel in rock-carved spaces within the valley, while public areas such as the lobby, restaurant and offices are set above the ground, as structures harmonious with the texture of the landscape, offering a view of the village. The execution of the project is being carried out by the owner.

Employer: Özcan Görürgöz

Location: Mustafapaşa

Project Date: 2013 - 2014

Construction: